Hem Certifiering

Certifiering

Från juni 2020 tar vi nytt grepp om utbildningsmarknaden i Sverige för
digital marknadsföring för både köpare och säljare

Då tar vi som ledande branschorganisation för digital marknadsföring, nästa steg i – att göra utbildningarna helt digitala med en mer flexibel och tillgänglig lösning och till ett attraktivt pris på marknadens främsta e-learningplattformar.

Den digitala marknadsplatsen för annonsering och marknadsföring växer och blir mer komplex varje dag, vilket gör det viktigare än någonsin att behärska de senaste trenderna och förändringarna. Med en certifiering kan du säkerställa att medarbetare har grundläggande kunskaper för att utföra sina arbetsuppgifter. För egen del talar den om att du är proffs på att sälja eller köpa och förstå digitala medier. Båda aspekter ökar förtroendet mellan säljare och köpare.
Certifieringen är skapad av ledande branschexperter både i Sverige och USA enligt den globala standard som är framtagen av IAB och uppdateras löpande för att vara relevant. Anmäl dig till en utbildning idag för att hålla dig i framkant med digital marknadsföring.

Charlotte Thur, VD, IAB Sverige: “Utbildningar är en av de viktigaste uppgifterna som IAB Sverige har och jag är otroligt glad över att vi nu kan lansera IAB Sweden Academy på en e-learningplattform i världsklass. Det öppnar upp för nya möjligheter och i tider som dessa är det ett gediget tillfälle att stärka branschens kompetens genom krisen.”

Varför IAB’s certifiering?

– En branschstandard som enkelt talar om vilka som är proffs
på att sälja och kravställa vid köp av digitala medier.
– Ger fördjupade kunskaper inom digitala reklam och marknadsföring.
– Ökar din professionalism
– Skapar förtroende mellan säljare och köpare
– Upplägget med självstudier passar dig med en geografiskt utspridd organisation.
– Bli en av 800 redan certifierade kollegor i branschen
– Certifieringsdiplom är aktuellt i två år för att följa med i tiden

Certifieringsdiplomet är giltigt under en period av två år. För att diplomet skall förlängas ytterligare två år utan avbrott behövs en godkänd omcertifiering göras. Med en godkänd omcertifiering menar vi att du ska delta på två av våra seminarier/events. Anmäl dig för förnyelse här…