Hem

Kurser i digital marknadsföring

Digital marknadsföring växer och blir mer komplex varje dag, vilket gör det viktigare än någonsin att du behärskar de senaste trenderna och förändringarna. Med våra kurser kan du därför säkerställa att du och dina medarbetare har nödvändiga kunskaper att utföra era arbetsuppgifter och att ni håller er uppdaterade med de senaste trenderna. Din certifiering blir ett kvitto på att du är proffs på att sälja eller köpa digitala medier och inte minst förstå dem – vilket ökar förtroendet mellan säljare och köpare. Innehållet i kurserna är skapat av ledande branschexperter både i Sverige och USA och bygger på globala standarder framtagna av IAB. Med en utbildning hos IAB Sweden Academy håller du dig därför i framkant med digital marknadsföring.

 Varför ska du gå våra kurser i digital marknadsföring?

  • Bli proffs på att sälja och kravställa vid köp av digitala medier
  • Fördjupade kunskaper inom digital marknadsföring
  • Öka din professionalism
  • Förtroendet mellan säljare och köpare stärks
  • Flexibla självstudier
  • Du blir en av över 1500 redan certifierade kollegor i branschen
  • Certifieringsdiplom som styrker din kompetens

Kontakt: Mikael Lenstrup, 0707 96 48 46

Våra utbildningar i digital marknadsföring:

Våra kursupplägg

Du bestämmer själv takten på studierna och tentar av de olika blocken var för sig. Du har maximalt åtta veckor på dig att genomföra kursen och den beräknade studietiden är 20–25 timmar. Majoriteten av kapitlen startar med en introduktionsfilm och avslutas med övningsfrågor. Övningsfrågorna kan du göra om hur många gånger du vill innan du tentar av hela blocket. Då du genomfört alla avsnitt och klarat minst 80 % rätt på varje delprov erhåller du ett diplom samt certifieringsigill. Skulle du få underkänt på provet har du fem dagar på dig att plugga innan du kan göra om. Det flexibla upplägget passar organisationer som sitter utspritt i landet och tillåter dig att påbörja studierna när det passar dig. De olika blocken ser ut ungefär såhär:

Efter utbildningen: Certifikat i digital marknadsföring

Som ett bevis på dina kunskaper kan du sedan titulera dig IAB Sweden Certified. Du erhåller ett certifikat som du hämtar hem i plattformen efter att du fått godkänt på samtliga kursblock. Diplomet styrker ditt CV och din Linkedin-profil och ger ett professionellt intryck. Efter avslutad kurs har du fördjupade kunskaper inom yrken som säljare eller köpare av digital media – på byrå eller på en annonsörs marknadsavdelning. Utbildningarna ger dig kunskaper inom bland annat målgrupper, marknadsmodeller, digitala medier samt data & verktyg. Läs mer om kursernas innehållen på respektive kurssida.

Jag är riktigt imponerad över hela upplägget, hög nivå rakt igenom. Det krävdes en hel del för att klara av blocken och gav en väldigt bra bred grundläggande kunskapsnivå om de digitala disciplinerna. Det är lätt att tro att man är grym och kan allt efter många år i branschen, men detta var ett så bra test och en reality check som gav mig mycket ny kunskap och kommer ge mig ett bra stöd i mitt dagliga arbete.

- Peter Brodersen, Keymobile, kursdeltagare i Digital Sales – Tech & Data

Företag som gått våra kurser i digital marknadsföring: