Katarina Ladenfors tar över ordföranderollen efter advokat Henrik Nilsson som har arbetat nära oss under åtta år och varit mycket viktigt för verksamheten.

Task force Legal & Policy är en viktig grupp inom vår verksamhet och en av de första specialistgrupper som skapades. Den kommer arbeta med GDPR, förberedelser inför ePrivacy, implementering av Transparent & Consent Framework, uppförandekod för profilering och datapolicy. Detta är frågor som branschen behöver kvalificerat juridiskt stöd i. Fokus är att bli en snabb och flexibel branschorganisation med förmåga att förstå och stödja våra medlemmars affärsutmaningar inom det legala området.

Här kan du se vilka som ingår i task force Legal & Policy. 

Charlotte Thür VD:
“Vi är stolta och glada att kunna presentera Katarina Ladenfors advokat och partner till advokatfirman MarLaw som ny ordförande. Katarina har lång erfarenhet och är specialiserad på marknadsrätt, avtalsrätt och säljfrämjande åtgärder i Sverige och Norden. Katarina är särskilt inriktad på regleringen om marknadsföring och är flitigt anlitad som föreläsare av universitet, högskolor, organisationer och företag. Hon är helt rätt för vår verksamhet.”